ACME; Ahead Custom Molded Earplugs

Bescherm uw gehoor met ACME tegen een fractie van de huidige otoplastiek prijs! Met ACME beschermt u uw gehoor zonder geluidslekken en met een hoog comfort gehalte.

De ACME’s worden niet standaard in een bepaalde vorm geleverd, de vorm maakt u namelijk zelf, geheel naar de vorm van uw eigen oren! Aangezien elke gehoorgang anders is (en zelfs uw eigen oren niet gelijk zijn), is gehoorbescherming op maat noodzakelijk om een optimale bescherming zonder irritaties te verkrijgen. Met ACME maakt u eenvoudig en snel uw eigen set maatwerk-oordoppen.

Hoe maakt u uw eigen gehoorbescherming (zie tevens onderstaande demo):

 1. Zorg dat uw handen en oren schoon en gedesinfecteerd zijn.
 2. Neem de twee meegeleverde componenten en verdeel deze per kleur in 2 gelijke delen
 3. Mix de helft van de witte kleur met de helft van de beige kleur in 30 tot 45 seconden tot er een egaal gekleurde gum ontstaat (door te kneden).
 4. Rol de ‘gum’  tot een balletje en druk deze in uw oor. U hoeft de gum niet hard en diep in uw oor te drukken. Zorg er wel voor dat al het gum netjes en glad in uw oorschelp aanwezig is.
 5. Bijt tijdens het plaatsen van de gum in uw oor zachtjes op een pen of dunne drumstok – u houdt zo uw kaak stil en wordt de passing optimaal.
 6. Heeft u de gum netjes in uw oorschelp geplaatst, wacht dan vervolgens 12 minuten zonder te praten (houd uw kaken stil).
 7. Na +/- 12 minuten haalt u voorzichtig, met duim en wijsvinger, de gum uit uw oor.
 8. Laat de ACME’s eerst 3 uur uitharden alvorens ze daadwerkelijk te gebruiken.

Specificaties:

 • op maat gemaakte gehoorbescherming
 • CE gecertificeerd, made in USA
 • eenvoudig te vervaardigen
 • optimale pasvorm & comfort
 • +/-26 dB demping
 • ideaal voor in de oefenruimte en on stage
 • slechts €29,95 winkeladvies prijs

DEMO